Daná kritéria splňují sodobary řady SAMBA. Ty ovšem nemají počítadla průtoku nápojů, která můžete najít až u post-mixu Verma 4 SD. Pokud odebírá zákazník více sodobarů najednou, poskytujeme samozřejmě výhodnější ceny. Stačí nás kontaktovat a my vám rádi připravíme individuální kalkulaci.
Výběr sodobaru by se měl odvíjet kromě finanční stránky také od jeho předpokládaného využití. Jídelna bude mít určitě jiné nároky než romantická kavárna nebo noční klub. Do gastronomických provozů instalujeme obecně sodobary s kohouty, které se velmi jednoduše obsluhují, jako když točíte pivo. Rovněž využívají zákazníci sodobary s podstolovou úpravou, které se napojí na stávající výčepní stojan. Vrcholem jsou pak post-mixy Verma, které kromě sodovky stáčí i různé druhy limonád, džusů a ledových čajů (navíc i s možností automatického dávkování).